keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Joulun toivotus ja kutsu

Hyvää Joulua ja iloa vuodelle 2014 kaikille Nollapiste-kollektiivin seuraajille ja blogin lukijoille!

Meillä on ilo kutsua teidät seuraamaan avointa liikelaboratoriota Kiehumispiste// Boiling Point su 29.12.2013 klo 19.00 Monitaidetila Ikkunaan Forumiin, Jyväskylään.
IKKUNA sijaitsee osoitteessa Asemakatu 7 (Kompassi Apteekin ja Kauppakeskus Forumin sisäänkäynnin välissä). Käynti suoraan Asemakadulta ja Forumin aukioloaikoina Kauppakeskuksen sisäkautta (2. krs).

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Kesto noin 40 minuuttia.

Monitaidetilassa toimii taidegalleria ja näyttämö esittävälle taiteelle. IKKUNA on Taiteen edistämiskeskuksen kulttuurituotannon läänintaiteilija Sari Ilmolan päättyvän toimikauden viimeinen projekti.

Teoksen toteuttamista ovat tukeneet: Jyväskylän kaupunki ja Keski-Suomen taidetoimikunta


Ja vielä kertauksena:
Kiehumispiste//Boiling Point tanssiteos on oodi kolmelle vanhalle ystävälle ja uudelle tuntemattomalle. Teos on liikelaboratorio, tutkimusmatka, törmäyskurssi ja uusi kieli. Tekijät haastavat itsensä ja toisensa uuden äärelle tutkimalla tämän hetken salaisuutta, kyseenalaistaen totutut tavat ja kysyen "kuka minä olinkaan" ja "mitä minä tiedän sinusta"?
Työryhmä koostuu Nollapiste -kollektiivista eli kolmesta toisilleen entuudestaan tutusta tanssijasta (Malwiina Heikkilä, Elsa Heikkilä, Emmi Hyvönen) sekä vierailevasta, ryhmälle tuntemattomasta koreografista (Katja-Maria Taavitsainen). Työryhmä kohtasi ensimmäisen kerran kesäkuussa 2013 ja intensiivisen työpaja-periodin/liikelaboratorion päätteeksi ryhmä kutsui katsojia todistamaan löytämäänsä.
Joulukuussa 2013 työryhmä palaa yhteen tutkimaan mitä edeltävästä jäi vai jäikö mitään? Etsimään uuden kiehumispisteen ja kielen, jossa saa kaikua kaikki vanha ja koettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti