lauantai 17. elokuuta 2013


4.9.2013 muokattu hakuilmoitus, vapaa julkaistavaksi:

Etsitään esityksentekijää esim. koreografia, teatteriohjaajaa tai esitystaiteilijaa


N0LLAPiSTE-kollektiivi hakee esityksentekijää (esim. koreografi, esitystaiteilija tai teatteriohjaaja) vuonna 2014 yhteispohjoismaisena toteutuksena valmistettavaan produktioonsa. Sen on määrä toteutua Jyväskylässä, Turussa ja Pohjoismaissa.

Etsimme tekijää, joka tekee yhden osan kaksiosaiseen nykytanssiteokseen. Toisen osan koreografiasta ja ohjauksesta vastaa tanssitaiteilija Elina Pirinen. Tanssijoina toimii kollektiivin omien ammattitanssijoiden lisäksi 1-3 vierailijaa pohjoismaista. Haku koskee myös opiskelijoita.

Valinnan tekevät Nollapiste ja Pirinen.

Valittu koroeografi/ohjaaja ja Pirinen kokoontuvat piakkoin valinnan jälkeen yhteen ja etsivät yhdessä kiinnostavia taiteellisia lähtökohtia teokselle, yhteneväisiä tai eriäviä, joita lähteä työstämään. Tämän vuoksi haluamme nyt haussa olevan esityksentekijän mukaan mahdollisimman pian.

Alustava aikataulu:

Teoksen harjoitusjaksot ajoittuvat touko- elokuulle Suomessa, jonka jälkeen ovat esitykset syyskuun alussa. Tähtäämme esitysten tuottamiseen myös Pohjoismaihin.Teokselle haetaan par aikaa rahoitusta.Hakeminen: 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä mahdolliset tiedustelut 15.9.2013 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: nollapiste.tanssi@gmail.com

Kutsumme kaikki kiinnostuneet lokakuussa koetanssi/koreografiointi tilaisuuteen, johon pyydämme hakijoita valmistelemaan yhden tai useamman ennakkotehtävän.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti