tiistai 14. elokuuta 2012

Oh, Clare

Vihdoin ja viimein voimme täälläkin julkaista seuraavan projektimme, jonka harjoitukset ovat alkaneet ja ennen kuin huomaammekaan olemme jo lavalla. Minun ja Malwiinan duetto, Oh, Clare, saa ensi-iltansa Tanssin aika -festivaalilla perjantaina 21.9.2012 Jyväskylän kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä. Lisänäytökset ovat kaupunginteatterilla la 29.9.2012.

Lähiviikkoina luvassa ajatuksia työskentelystämme Elinan kanssa...

Nauttikaa syksyisestä auringosta!

-Elsa

Kuvaaja: Ida-Sofia Flemig


Oh, Clare


29.9. klo 13 ja 17 
Jyväskylän kaupunginteatteri, pieni näyttämö.

Koreografi: Elina Pirinen
Tanssijat: Elsa ja Malwiina Heikkilä
Tuotanto: Elsa ja Malwiina Heikkilä sekä Elina Pirinen

Liput: 15 /10 euroa

Ennakkovaraukset:
014 266 0110/Jyväskylän kaupunginteatterin lippumyymälä

Lippuja voi tiedustella lippumyymälän lisäksi Nikolainkulman lipunmyynnistä tai Lippupisteen toimipaikoista kautta maan. Lippuja voi myös lunastaa kaikilta R-kioskeilta.

Teoksen ensi-ilta nähdään Jyväskylän kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä Tanssin Aika -festivaaleilla 21.9. klo 18.30.

Koreografi Elina Pirisen koko illan uutuusteos Oh, Clare on esitys kahden naisen välisestä suhteesta. Se hylkii kilpailua, kateutta, ivaa. Se hellii ja vaalii solidaarisuutta, keskinäistä kannustamista ja ylitsevuotavaa ihailua ilman piilotettuja agendoja. Teoksen tanssivat jyväskyläläislähtöiset tanssijat Elsa ja Malwiina Heikkilä, joiden oikea siskossuhde luo persoonallisen, suoran, humoristisen ja kauniin maaperän tanssille, tekstille ja musiikille. Teos jaettavaksi niin sisarusten omaaville, sisarkaihoisille kuin solidaarisuusnälkäisille naisille ja miehille.


Teoksen toteuttamista ovat tukeneet

Keski-Suomen taidetoimikunta
Keski-Suomen tanssin keskus
Jyväskylän Tiede- ja Taide säätiö
Jyväskylän kaupunki
Cooma dance academy


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti