perjantai 30. maaliskuuta 2012

Ideointia ja poreita

Koska N0LLAPiSTEen tanssijat asuvat eri kaupungeissa, on tärkeää, että koko porukka saadaan säännöllisin väliajoin kasaan ideoimaan ja keskustelemaan kollektiivin asioista ja siinä sivussa ehkä vähän muustakin...
Tällä kertaa tapaaminen järjestettiin varsin rentouttavassa ja siten luovassakin ympäristössä, nimittäin Hämeenlinnan Aulangon kylpylässä. Tarkoitus oli rentoutumisen lomassa pohtia hieman tulevaa tuotantoamme, joka on tarkoitus toteuttaa vuoden 2013 kevään/kesän aikana. Toteutuminen tietenkin riippuu kaikesta mahdollisesta, mutta en nyt syvenny siihen sen enempää.
Suunnittelutyö uuden teoksen suhteen on aloitettava mahdollisimman aikaisin. Olimme vaihtaneet ajatuksia uudesta teoksestamme ennen kylpylätapaamistamme enimmäkseen facebookin puolella. Itse innostun, kun saan keskustella kasvotusten, sillä tietokoneen ruudun tuijottaminen ainakin minun kohdallani ajaa luovat ideat kauas kauas pois.
N0LLAPiSTEen tapaisesti ideointi rönsyili ja poukkoili sinne ja tänne. Se ei kuitenkaan haittaa, vaan päinvastoin on todella tärkeää, että kaikki ajatukset heitetään ilmaan. Pikkuhiljaa tämä rikkonainen ideapaletti alkaa tiivistyä ja rajautua. Näin tapahtui myös kylpylässä. Olemme uuden teoksemme kanssa taas askeleen lähempänä sen toteuttamista. Sen verran voin paljastaa, että suunnitteilla on uusi mielenkiintoinen yhteistyö, jota odotan innolla!
Aurinkoista kevättä kaikille!
ps. N0LLAPiSTEen tytöt haluavat toivottaa oikein ihanaa äitiyslomaa Elsalle.
-Maija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti