perjantai 19. elokuuta 2011

KIITOS

Haluan jatkaa Malwiinan aloittamaa kiitosten listaa, koska täällä riittää tilaa toisin kuin käsiohjelmassa ja flyereissä.

Kiitos Liinu ja Anna Cooma Dance Academyn loistavan tanssisalin lainasta. Salissa harjoiteltiin, puhuttiin ja pähkäiltiin kaksi viikkoa.

Kiitos Salli Turun Konservatorion tanssisalin lainaamisesta, kannustamisesta ja niistä kaikista suosituksista, jotka jaksoit meille kirjoittaa. Meille tutussa salissa treenaaminen oli ihanan turvallista ja inspiroivaa. Ja tietenkin Turussa oleminen oli mukavaa vaihtelua arkeen. Linnankadun kommuunissa työn teko loppui silloin kun viimeisenkin tanssijan silmät lupsahtivat kiinni.

Kiitos Matti hienoista kuvista, joiden ansiosta lehdistö kiinnostui meistä.

Kiitos Marjatta, että toit hankalasta ajankohdasta huolimatta Palokan koulun nuoria katsomaan esitystämme.

Kiitos sinulle, kun luet blogiamme.

Kiitos Essi luotettavasta äänien ja valojen ajosta esityksissämme ja erityisesti nopeaan aikatauluun venymisestä. Kiitos Ville upeista valoista, jotka muuttivat Lutakon tilan tunnelmasta toiseen. Kiitos Janne hienosta äänimaailmasta, joka soi eripuolilla tilaa ja liikutti meitä.

Kiitos Maija, Mahku, Emmi ja Katja, kun sain työskennellä teidän kanssa. Inspiroiva, ikimuistoinen ja ihastuttava prosessi upeiden tanssijoiden kanssa.

Syksy jatkuu meillä N0LLAPiSTEen kanssa työpajoilla koulussa sekä toivottavasti uusilla esityksillä eri puolilla Suomea ja miksi ei ulkomaillakin. Samaan aikaan suunnittelemme jo tulevaa projektiamme, haemme apurahoja ja pohdimme mihin suuntaan toimintamme lähtee kehittymään. Mutta ennen sitä on aika huokaista syvään ja vain olla hetki. Odotan, että innostun jostain uudesta pian ja saan ainutlaatuisen idean.

-Elsa

P.s Tämä kiitosten lista on loputon, joten haluan vielä kiittää kaikkia mahdollisia ihmisiä, jotka ovat olleet mukana projektissamme ja mahdollistaneet sen toteuttamisen. Kiitoksia löytyy lisäksi muista blogiteksteistä sekä käsiohjelmastamme...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti