maanantai 11. heinäkuuta 2011

Verta, hikeä ja kyyneleitä

IRTI-teoksen ensimmäinen virallinen työskentelyviikko on ohitse ja teos alkaa löytää raamit valmiille teokselle. Seuraavat kolme viikkoa tulevat sisältämään, niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, verta, hikeä ja kyyneliä, jotta raamit saadaan täytettyä. Kyyneleiltä on toistaiseksi vältytty, mutta urheiluvammoilta sen sijaan ei. Heti ensimmäisenä treenipäivänä 8 tunnin harjoittelun jälkeen loukkasin itseni polvilumpion mentyä sijoiltaan. Onneksi olemme toistaiseksi (koputtaa puuta) välttyneet sen suuremmilta vahingoilta ja polvenikin alkaa olla jo paremmassa kunnossa.
Puvustajamme Hanna Jaakola on päässyt aloittamaan työskentelynsä ja hänen suunnitelmansa vaatteidemme suhteen kuulostavat lupaavilta. Saimme tänään myös ensimmäisiä raitoja tulevista musiikeista äänisuunnittelija Jan-Mikael Träskeliniltä ja olemme niihin enemmän kuin tyytyväisiä. Mahtavaa työskennellä näin taitavien ihmisten parissa!
Vaikka helteet, kiireinen aikataulu ja kova fyysinen rasitus verottavat olen tyytyväinen siihen, kuinka hyvin olemme saaneet teoksen aluilleen 6 treenipäivässä.
Vaikka toivoisin kaikille lomailijoille helteisiä ja aurinkoisia kesäpäiviä, olen silti iloinen, että tämän viikon viilenevä sää tekee harjoitusolosuhteistamme hiukan miellyttävämmän.

Toivottavasti näemme elokuussa valmiin teoksen merkeissä! (Tsekkaa esityksiin liittyvä info edellisestä merkinnästä)

- Emmi




Irti-teoksen markkinointikuvia keväältä 2011:





 Treeniviikon tunnelmia:

 Rankat päivät vaativat myös lepoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti