perjantai 29. heinäkuuta 2011

Hirveä hiki.

Viikon päästä enskari on ohi. Se on outo ajatus. Vaikka harjoituskausi ei ole ollut kovinkaan pitkä, on treeneissä vietetty niin paljon aikaa, että tuntuu oudolta ettei kohta tarvitse koko ajan treenata. Esitysten alkaminen tuntuu hyvältä ja pahalta yhtä aikaa. Tuntuu että vielä pitäisi muuttaa, muokata ja harjoitella lisää. Toisaalta on mahtavaa, että päästään vihdoin lavalle eikä enää tarvitse koko ajan kyseenalaistaa kaikkea. Esitys kasvaa onneksi myös esitysvaiheessa.

Tämän viikon tiistaina päästiin Tanssisali Lutakkoon treenailemaan. Kaikki alkoi katsomon rakentamisella ja jo koossa olevien kohtausten ja materiaalin sovittamisella oikeaan esitystilaan. Valo-Ville eli Ville Valo ja Ääni-Janne saapuivat myös tiistaina Lutakkoon. Valot alkoivat rakentua ja ääniäkin kuului. Alkuviikko kului valotilanteita kokeillessa. Loppuviikosta aikaa jäi myös tanssin puhdistamiseen eli hikoilemiseen.

Suureksi onneksemme Rallit sattuivat harjoituskaudellemme.. Lutakon ympäristö on täynnä moottoreita, melua, lippalakkimiehiä ja minihamenaisia. Sisällä on niin kuuma, että kaikki mahdolliset ikkunat on pidettävä auki. Rallimiehet ovat kiinnittäneet kajarinsa ikkunamme alle, joten koko päivän olemme hyvin tietoisia siitä kuka ajaa kovaa ja kuka ei. Alueelle on vaikea päästä sisään, mutta lähes vielä vaikeampi päästä pois. Tuleepahan treenattua, kun kotiin ei meinata päästää. Ja näinpähän Kimi Räikkösen. Harmittaa etten tajunnut kutsua katsomaan esitystä.

Nyt päivän kestävä loma ja sitten viimeinen puristus ennen esityskautta. Ei paha!

-Katja
Tanssijoiden tukipilarina äänisuunnittelija Janne. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti